Ételeink Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • Étlapunk
  / Azon ételeinkhez, ahol nincs a leírásban köret feltüntetve, ott külön kell a köretet megrendelni! Ételeink valódi alapanyagokból készülnek, ezért kérjük, ha valamilyen allergiájuk van, azt mindenképpen jelezzék!/
 • Rendezvénymenük
  Az igények egyeztetéséhez kérjük vegye fel a kapcsolatot éttermünk vezetőjével.

  Vegyes tál variációk árlistája (2 személyes)

  Egy rendezvényen a felsorolt választékból maximum 2 féle tál rendelhető!

  A menüket csak kétszemélyes tálakon tudjuk szervírozni! (Ez azért van így, mert egyszemélyes tálra nem férnének el az adagok és így mindenki azt és annyit szedhet magának, amit kíván, a maradékot pedig érintetlenül elcsomagoljuk igény szerint.)

  Ezeken a tálakon kívül bármilyen variációt össze tudunk állítani az Őn (Önök) kívánsága szerint. Amennyiben a desszertet nem kérik a vegyes tálhoz, abban az esetben az ár 300 forinttal/fő kevesebb. Ha levest is kérnek, akkor az árak az étlap szerinti leves árakkal módosulnak.  Az árak tartalmazzák az Áfát. További egyeztetés a  383-01-49 -es telefonszámon töténik.

  Ha valamelyik tál elnyerte tetszésüket, várjuk jelentkezésüket.

  Az italok tekintetében általában a helyszínen döntik el, hogy ki mit kíván fogyasztani, de

  természetesen előre is meg lehet beszélni.

  A tálaknál megadott árak tartalmazzák az áfát, viszont nem tartalmazzák a kizárólag rendezvényekkor felszámolt 10% szervizdíjat.
 • Heti menü ajánlataink...
  Rendelés kizárólag telefonon! /0613830149/ Napi Menü Ajánlat éttermünkben fogyasztva 2000.- Házhozszállítva minimum rendelési határ 2 adag menü. Házhozszállítási díj+ csomagolási költség 2 menü esetében 500 forint
   /legkésőbb előző nap 15.00-ig leadott rendeléseket tudjuk teljesíteni/

  / A hozott edénybe való csomagolásra sajnos nincs mód a fertőzések elkerülése érdekében/