Örömmel köszöntjük a Lajos király étterem honlapján. Éttermünk Budapesten, Zuglóban a Nagy Lajos király útja 18.sz. alatt várja a gasztronómia és a nemes borok barátait. Ha nem autóval érkezik, megközelíthet bennünket az Örs vezér térről a 3-as villamossal, vagy a 32-es busszal. Mindkét járművel mindössze egy megálló, vagy egy kellemes öt-tízperces séta a Nagy Lajos király útján.

A Lajos király étterem rövid története


laj_002.jpg

Az étterem 2002-ben nyitott, akkor még Kaiser étterem-söröző névvel. A házias hangulatú, szerénytelenség nélkül is remek konyhájúnak mondott étteremben ötven látogatót láthattunk egyszerre vendégül. Azóta az igények szükségessé tették a kibővítést.

Az európai normák szerinti átépítés, 2005. novemberében zárult. Ekkor nyílhatott meg a már mintegy 100 fő befogadására alkalmas Lajos király étterem. Éttermünk ma már kiforrott belső térrel, légkondicionálással és a vendégek igényei szerint kialakított elosztással üzemel. 2011-ben az igények figyelembevételével teljes átalakítás és modernizálás történt a toalettek kialakításában.

Mindenkor törekszünk arra, hogy a betérők kellemes, zavaró körülmények nélküli nyugalommal élvezhessék ételeinket és italainkat. Az éttermet, igény szerint három, szinte teljesen különálló teremmé lehet alakítani.


Az étterem 2002-ben nyitott, akkor még Kaiser étterem-söröző névvel. A házias hangulatú, szerénytelenség nélkül is remek konyhájúnak mondott étteremben ötven látogatót láthattunk egyszerre vendégül. Azóta az igények szükségessé tették a kibővítést.


Az európai normák szerinti átépítés, 2005. novemberében zárult. Ekkor nyílhatott meg a már mintegy 100 fő befogadására alkalmas Lajos király étterem. Éttermünk ma már kiforrott belső térrel, légkondicionálással és a vendégek igényei szerint kialakított elosztással üzemel. 2011-ben az igények figyelembevételével teljes átalakítás és modernizálás történt a toalettek kialakításában.

Mindenkor törekszünk arra, hogy a betérők kellemes, zavaró körülmények nélküli nyugalommal élvezhessék ételeinket és italainkat. Az éttermet, igény szerint három, szinte teljesen különálló teremmé lehet alakítani.